Co:living

Coliving as a service

Coliving as a service
Vi hjälper dig att realisera framtidens boende! Är du nyfiken och vill veta mer? 

Dags för ett nytt boendeformat

Ställ om till coliving

Med ett colivingkoncept som anpassar sig till ditt trapphus, våningsplan, hus, lokal eller hotell ser vi till att din plats formas till att välkomna boende på en ny marknad.

Addera kundvärde

Flexibilitet och enkelhet är nyckeln till ett attraktiv boende. I vårt koncept får de boende ett tillgängligt flexibelt boende, med gemenskap, privat rum, service och en skara av valbara tjänster. Hela kundresan hanteras enkelt med vår digitala plattform.

Klimatklokt hållbart

Att dela på yta tillgängliggör staden för fler boende och klimatavtrycket minskas genom att både yta och tjänster delas. Att även bidra till att såväl ekonomisk, social och klimatmässig hållbarhet gynnas blir en fin helhet. 

Nyfiken? Kontakta oss!

Co:support
Vårt team hjälper dig att ställa om till coliving.

Med support från Co:

Experter

Vi hjälper dig att välja rätt plats, bygga upp ditt affärscase och forma en långsiktig strategi för coliving. Vi har receptet som hjälper din organisation att utveckla både hus och plats till något alldeles extra.

Studio

I vår studio omvandlas idéer till koncept med identitet, färg och form för rätt målgrupp. Varje coliving får en egen identitet som passar dess särart och genom arkitektur, inredning och det lilla extra ger vi platsen liv.

Plattform

Genom vår digitala plattform ser vi till att coliving får en given plats bland befintliga system och i förvaltning. Vår plattforms ekosystem ser till att olika system integreras med varandra och skapar en sömnlös kundresa där digitalt och analogt smälter samman till en kärleksfull helhet.

Vill du veta mer?

Affären
Hur kan coliving bidra till en bättre affär? Boka ett möte med oss!

Klokare investering

Yteffekt

Ett coliving för människor närmare varandra genom att bo, leva och jobba på samma yta. Ett yteffektivt boende som skapar bättre värde för den som bor och ett bättre nyttjande av ytan för den som driver och äger huset.

Platsvärde

Att bo tillsammans leder inte bara till gemenskap, utan en mer klimatsmart, ekonomiskt, och socialt hållbar vardag som bidrar till en positiv samhällsförändring. Ett väl genomfört coliving bidrar till ett dynamiskt och levande kvarter.

Klimatklokt

I ett bostadsformat som i sig självt är hållbart ur såväl ett ekonomiskt, klimatmässigt som socialt perspektiv lyfter ett coliving i ert bestånd ert klimatarbete till nya höjder. 

Boka ett möte

Bakgrund

Varför nu?

Vi tror att fler människor vill bo tillsammans med andra på ett sätt där de kan vara sig själva, samtidigt som man vill dela med sig och nyttja resurser klokt.

Läs mer

Om oss

Vilka är Co:?  ➔
No items found.